Rođena sam u Beogradu 1968. godine. Studirala sam i diplomirala na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za hidrotehniku.

Posedujem licence odgovornog izvđjača radova (414) i odgovornog projektanta (314). Upisana sam u registar sudskih veštaka iz oblasti gradjevinarstva i uspešno se bavim sudskim veštačenjima duži niz godina.

Svoja prva radna iskustva sam stekla u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Tokom dvanaestogodišnjeg rada učestvovala sam na izgradnju preko 30 objekata kao Nadzorni organ u oblasti hidrotehnike u Sektoru za izgradnju i nadzor. Sticala sam iskustva radeći na najvećim i najznačajnijim objektima komunalne infrastrukture u Beogradu, stambenim i poslovnim objektima, kao i na implementaciji projekata saobraćajnica sa pripadajućom infrastrukturom na nivou grada.

Od 2008- 2010 godine sam radila u firmu “Projmetal” kao Odgovorni izvodjač radova na izgradnji hotela Zira , poslovnog objekta B23 Office park i rekonstrukcijama Robnih kuća Beograd na teritoriji cele Srbije.

Za Vodećeg inženjera gradnje “Millennium team” me je angažovao u periodu 2010-2012 godine na projektima: prečistača otpadnih voda Starčeva, za infrastrukturne projekte ugovorene po FIDIC – u u Kostajnici, na izgradnji spoljnog vodovoda i kanalizacije u okviru fabrike FIAT u Kragujevcu, kao i na objektima infrastrukture u Novom Sadu.

Od 2012- 2016 .godine obavljala sam poslove Vodećeg inženjera tehničke pripreme u firmi Termo tim . Radila sam na pripremi kompletne tenderske i atestne dokumentacije kao i pripremama za gradilište na velikom broju objekata infrastrukture, poslovnim i stambenim objektima, halama i hotelima.

U periodu 2017-2019. prelazim u Etaž , firmu koja se bavi trgovinom specijalizovanih materijala u građevinarstvu. Radila sam u Projektnoj prodaji kao vodeći inženjer I kao tehnički konsultant. U ovom period sam bila u direktnom kontaktu sa radovima na gradilištima velikih poslovnih i stambenih zgrada na kojima smo isporučivali opremu ( pumpe, separatore, cevni I sanitarni material.)

Od 2019. Godine me angažuje firma Mašinoprojekt kopring kao stručni nadzor iz oblasti hidrotehnike za potrebe radova na Kliničkom centru Srbije, rekonstrukcije poslovnih objekata i izgradnji novih stambeno poslovnih objekata.

Blizak odnos sa prirodom uspostavila sam kao dugogodišnji član Saveza izvidjača Beograda i kao rekreativni planinar, što me dodatno motiviše da se u svojim projektima posebno zalažem za očuvanje životne sredine.

Svoju dinamičnu prirodu kao i ljubav prema umetnosti ostvarujem kroz bavljenje baletom, folklorom i sportovima, što mi je ujedno omogućilo mnoga putovanja širom zemlje i inostranstva tokom kojih sam stekla mnogobrojna poznanstva i upoznala različite kulture. Osvajač sam mnogobrojnih priznanja iz navedenih oblasti.

Aktivno se bavim trčanjem i planinskim trčanjem. Finiširala sam na maratonu, preko dvadeset polumaratona i više planinskih ultramaratona.

Majka sam troje dece.